zondag 18 november 2012

Decembersteun



Welkom op Decembersteun

Klein maar lief steun initiatief.

Niet voor iedereen is de decembermaand vanzelfsprekend een feestmaand. Juist dan is er behoefte aan wat extra stein. Via onze webwinkel vind je wenskaarten, mooie boeken, diensten en workshops die jou steun geven of waarmee je een ander je medeleven kunt tonen.

Zo kun je mensen die het moeilijk hebben in December, een steuntje in de rug bieden.

Wat begon met een eigen wenskaarten lijn, werd een leuke webwinkel vol allerlei leuke, gedoneerde producten. Gesigneerde boeken, geluks artikelen, kadootjes en diensten.
Bijvoorbeeld onze wenskaarten. Vele kerstkaarten zijn niet geschikt voor mensen die het moeilijk hebben in december en daarom hebben wij een speciale kaartenlijn opgezet. Echte kaarten, die je na bestelling thuis ontvangt en deze met een lieve krabbel, kunt versturen naar iemand die het nodig heeft.

Dus ken je iemand die een hart onder de riem kan gebruiken omdat er ziekte is, zij een geliefd persoon moeten missen, zij eenzaam zijn of een moeizame tijd doorstaan? Bestel je kaartje en laat weten dat je aan ze denkt.

Met de opbrengst steunen wij het project magazine Uitgerekendjij.

Vind ons op facebook of twitter via @Decembersteun of via de mail decembersteun@gmail.com

Ook doneren? Graag! Mail ons

Er kan ook een vrijwillige bijdrage gedaan worden via uitgerekendjij.nl

Al onze prijzen zijn inclusief verzendkosten (indien van toepassing).

Decembersteun is een particulier initiatief dat werkt met een bemiddelingsmanier. Wij bieden/ruilen artikelen t.b.v ons goede doel: Uitgerekendjij.nl zonder winstoogmerk

Geen opmerkingen:

Een reactie posten