zondag 2 september 2012

Het weekend

We zijn alweer bijna 2 dagen verder en t gaat echt veels te langzaam.

Gisteren zijn we naar mijn ouders toe geweest.
Mijn vader weet precies waar we nu zijn in dit traject aangezien hij mijn blog ontdekt heeft, maar hij is niet iemand die belt en continu vraagt hoe gaat het? weet je al wat? Dus heb hem vriendelijk verzocht zijn mond dicht te houden tegen me moeder en dat begreep die volkomen :))

Mijn moeder vroeg nog wel nieuwsgierig hoever we nu waren.
Ja zeg ik, nog altijd hormonen aan het slikken nu zo'n 3,5 week ofzo.
Jeetje zegt ze, wanneer komt er een terugplaatsing dan.
(ok en nu je gezicht strak houden) Nou ma die is voorlopig nog niet in zicht, het gaat allemaal zo langzaam, de hormonen doen niet wat ze beloven behalve veel bijwerkingen geven.... hahahahaha ow wat kan ik goed iets verdraaien.
Ze heeft ook niks door. Ik drink geen cola meer, wil persee sap of thee en om het niet al teveel door te laten schemeren neem ik 1 bakje koffie.
Ik zit met me broek open want dicht doet zeer aangezien me buik opgezet is, maar goed dat ziet ze wel vaker van me haha.
Ik plas heel vaak dus ik gooi erop dat ik een lichtelijke blaasontsteking heb. JA die hormonen doen wat met je lijf hoor ma.

Als ik nu zo terug denk aan gister avond heb ik de grootste lol, geweldig.
Het was heerlijke afleiding.

Vandaag niet veel op de planning.
Even het huis cleanen en misschien nog naar me dinnetje even met der kleine meid en jongen kroelen.
En dan zit het weekend er al weer bijna op.

2 opmerkingen:

  1. Doet me denken aan onze laatste terugplaatsing:-). Die hebben we stiekem gedaan t lekker voor ons 2en gehouden. Bracht ons meer rust dan alle andere keren, die hadden we wel met iedereen gedeeld. Alleen op feestjes was t n beetje lastig maar t smoesje buikgriep of maag van streek hielp goed tegen t afwijzen van n wijntje. Hou nog even vol.... veel suc6 en veel liefs

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoi echt inge

      Ja iedereen weet het behalve mijn moeder, maar die kan dan erg opdringerig zijn en de rest houd gepast afstand en gooit er af en toe een berichtje in.
      Maar mijn moeder zou iedere bellen of zelfs meerdere keren per dag en das teveel van het goede.

      Ik ga mijn best doen, liefs

      Verwijderen